Skogshuggaren Lennart Andersson

Skåne län

Information

Skogshuggaren Lennart Andersson är ett företag som finns i Bjuv. I Skogshuggaren Lennart Andersson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Kjell Åke Lennart som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Skogshuggaren Lennart Andersson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Skogshuggaren Lennart Andersson på telefon 042-73159.

Köper, säljer, kapar och klyver ved, utför röjnings-, gallrings- och huggningsarbeten samt nerplockning av större träd ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Skogshuggaren Lennart Andersson av bolagstypen Enskild firma.

Skogshuggaren Lennart Andersson är ett av många företag som finns i Skåne län och Bjuv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Skogshuggaren Lennart Andersson innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Skogshuggaren Lennart Andersson är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Skogshuggaren Lennart Andersson så är det följande:

Skogshuggaren Lennart Andersson har 640407-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.