Södra Wrams Mecanoteknik

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Bjuv och Södra Wrams Mecanoteknik är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Södra Wrams Mecanoteknik är ett av dem. Statusen för Södra Wrams Mecanoteknik är att Bolaget är aktivt.

Södra Wrams Mecanoteknik är ett Enskild firma och skapades 1998-01-09. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Bjuv där företaget finns i jobbar för att företag som Södra Wrams Mecanoteknik ska trivas.

Södra Wrams Mecanoteknik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Bjuv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Service och reparationer av maskiner inom processindustrin, t.ex. formsprutor, extrudrar, truckar, transportband, svarvar, svetsar, bilar. Försäljning av verktyg, bildelar och järnvaror.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Södra Wrams Mecanoteknik är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Södra Wrams Mecanoteknik och det finns flera företag som är det idag i Bjuv.

Vill man komma i kontakt med Södra Wrams Mecanoteknik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-75877.

.

De som är på något sätt har med Södra Wrams Mecanoteknik är Ljunggren, Kenneth Glenn Roger som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Södra Wrams Mecanoteknik har 650227-XXXX som sitt organisationsnummer.