Maric Handel & Försäljning

Skåne län

Information

Maric Handel & Försäljning hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Bjuv som är den kommunen där Maric Handel & Försäljning finns. I Bjuv så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Maric Handel & Försäljning tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Maric Handel & Försäljning har haft sedan 2003-12-04. Maric Handel & Försäljning har funnits sedan och 2003-12-04 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Maric Handel & Försäljning så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-1104507.

Bjuv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Maric Handel & Försäljning har idag 650304-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Maric Handel & Försäljning

Försäljning till detaljhandel, radio & TV, foto, elaffärer, järn- & bygg, industrier, statliga- och kommunala verk, sjukhus och livsmedelsbutiker. Produkter och varumärke. Försäljning av batterier och ficklampor, ljud- och bildband.

I Maric Handel & Försäljning så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Maric, Ivi som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .