BENGT KARLSSONS ÅKERI

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Bjuv och BENGT KARLSSONS ÅKERI är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och BENGT KARLSSONS ÅKERI är ett av dem. Statusen för BENGT KARLSSONS ÅKERI är att Bolaget är aktivt.

BENGT KARLSSONS ÅKERI är ett Enskild firma och skapades 1993-04-19. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Bjuv där bolaget finns i jobbar för att bolag som BENGT KARLSSONS ÅKERI ska trivas.

BENGT KARLSSONS ÅKERI är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-02. I Bjuv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Åkeri

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BENGT KARLSSONS ÅKERI är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-02.

Idag är BENGT KARLSSONS ÅKERI och det finns flera bolag som är det idag i Bjuv.

Vill man komma i kontakt med BENGT KARLSSONS ÅKERI så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2055232.

.

De som är på något sätt har med BENGT KARLSSONS ÅKERI är Karlsson, Bengt Erik Lennart som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

BENGT KARLSSONS ÅKERI har 660303-XXXX som sitt organisationsnummer.