Förmedlingshuset i Helsinborg

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva förmedling av inventarier såsom kontorsinventarier, kontorsmöbler, butiksinredningar och kontorsinredningr. Förmedling av maskiner såsom kontorsmaskiner, verkstadsmaskiner, industrimaskiner. Förmedling av fordon såsom cyklar, traktorer, bilar, lastbilar och truckar. Förmedling av respartier såsom ankare, badtoflor, cd-rom, damskor, elartiklar, fotfilar, gummihandskar, hatthyllor, istänger, julgranskulor, kanoter, luftmadrasser, minsvepare, nagekklippare, osthyvlar, partyhattar, ribbstolar, solglasögon, termosar, underkläder, vantar, xylofoner, yllefiltar, zinkbaljor, ångstrykjärn, äggkoppar och ölunderlägg, mellan olika företag.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Förmedlingshuset i Helsinborg vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Bjuv så är Förmedlingshuset i Helsinborg en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Bjuv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Bjuv och i Skåne län. Redan 1991-03-13 så skapades Förmedlingshuset i Helsinborg och verksamheten är har F-skattsedel Förmedlingshuset i Helsinborg har haft det sedan 2000-09-01.

Förmedlingshuset i Helsinborg är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-09-01

660508-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Bjuv.

Just nu är Förmedlingshuset i Helsinborg och det finns många verksamheter som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Förmedlingshuset i Helsinborg så går det att nå dem via telefon på 042-81400 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Förmedlingshuset i Helsinborg är Andersson, Lars Peter som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .