Målerifirma John-Kjell Endresplass

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Bjuv och Målerifirma John-Kjell Endresplass är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Målerifirma John-Kjell Endresplass är ett av dem. Statusen för Målerifirma John-Kjell Endresplass är att Bolaget är aktivt.

Målerifirma John-Kjell Endresplass är ett Enskild firma och skapades 1998-09-15. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Bjuv där företaget finns i jobbar för att företag som Målerifirma John-Kjell Endresplass ska trivas.

Målerifirma John-Kjell Endresplass är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-25. I Bjuv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Måleri- och byggarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Målerifirma John-Kjell Endresplass är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-12-05.

Idag är Målerifirma John-Kjell Endresplass och det finns flera företag som är det idag i Bjuv.

Vill man komma i kontakt med Målerifirma John-Kjell Endresplass så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5544245.

.

De som är på något sätt har med Målerifirma John-Kjell Endresplass är Endresplass, John Kjell som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Målerifirma John-Kjell Endresplass har 661222-XXXX som sitt organisationsnummer.