Gårdsbutiken emilias gömmor i Bjuv

Skåne län

Information

680214-XXXX är organisationsnummer för företaget Gårdsbutiken emilias gömmor i Bjuv. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gårdsbutiken emilias gömmor i Bjuv är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bjuv som är den kommunen som Gårdsbutiken emilias gömmor i Bjuv finns i.

Gårdsbutiken emilias gömmor i Bjuv har varit registrerat sedan 2008-05-15 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-07-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gårdsbutiken emilias gömmor i Bjuv så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-07-13.

Gårdsbutiken emilias gömmor i Bjuv är och det finns flera bolag i Bjuv som också är .

Firmatecknare för Gårdsbutiken emilias gömmor i Bjuv är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gårdsbutiken emilias gömmor i Bjuv så kan ni göra det på telefon genom 070-5333048 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av heminredning av gammalt och nytt. Nätbutik.

Det finns olika personer som har en koppling med Gårdsbutiken emilias gömmor i Bjuv och det är Cakal, Mimmi Robin Chris Muhameda som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,