Chisdan's bygg & Renoveringar

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Bjuv och Chisdan's bygg & Renoveringar är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Chisdan's bygg & Renoveringar är ett av dem. Statusen för Chisdan's bygg & Renoveringar är att Bolaget är aktivt.

Chisdan's bygg & Renoveringar är ett Enskild firma och skapades 2007-09-24. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Bjuv där bolaget finns i jobbar för att bolag som Chisdan's bygg & Renoveringar ska trivas.

Chisdan's bygg & Renoveringar är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30. I Bjuv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bygg och nybygg, renoveringar, vvs, kakel och klinker sättare, Import och export av maskiiner, verktyg inom bygg och VVS (element, rör och värmepumpar).

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Chisdan's bygg & Renoveringar är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30.

Idag är Chisdan's bygg & Renoveringar och det finns flera bolag som är det idag i Bjuv.

Vill man komma i kontakt med Chisdan's bygg & Renoveringar så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-83221.

.

De som är på något sätt har med Chisdan's bygg & Renoveringar är Chis, Dan som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Chisdan's bygg & Renoveringar har 680608-XXXX som sitt organisationsnummer.