Jockes Svetsteknik

Skåne län

Information

690131-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Jockes Svetsteknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jockes Svetsteknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bjuv som är den kommunen som Jockes Svetsteknik finns i.

Jockes Svetsteknik har varit registrerat sedan 2004-02-19 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-11-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jockes Svetsteknik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-11-06.

Jockes Svetsteknik är och det finns flera verksamheter i Bjuv som också är .

Firmatecknare för Jockes Svetsteknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jockes Svetsteknik så kan ni göra det på telefon genom 042-89577 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning av metallkonstruktiner efter kunds önskemål. svetsning i rostfritt och svartplåt.

Det finns olika personer som har en koppling med Jockes Svetsteknik och det är Lundahl, Claes-Göran Joakim som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,