Angun Thai take away

Skåne län

Information

690915-XXXX är organisationsnummer för företaget Angun Thai take away. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Angun Thai take away är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bjuv som är den kommunen som Angun Thai take away finns i.

Angun Thai take away har varit registrerat sedan 2006-05-31 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Angun Thai take away så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-03.

Angun Thai take away är och det finns flera bolag i Bjuv som också är .

Firmatecknare för Angun Thai take away är följande:

Vill ni komma i kontakt med Angun Thai take away så kan ni göra det på telefon genom 073-5688763 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av mat för avhämtning från gatuköksvagn.

Det finns olika personer som har en koppling med Angun Thai take away och det är Deeklang, Angun som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,