Tyler Musik

Skåne län

Information

I Bjuv finns det ett Enskild firma som heter Tyler Musik. Det finns flera företag som liknar Tyler Musik i Skåne län. Bjuv är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Tyler Musik är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-02-09 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2005-01-11 så har Tyler Musik varit registrerat och sedan 2005-02-09 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Tyler Musik och det finns fler företag som är det i Bjuv.

Vill man komma i kontakt med Tyler Musik så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Tyler Musik så kan ni göra det på 070-8698712.

Företagets syfte är att tillhandahålla de elementer en musikalisk produktion behöver. Spel av blekblås instrument och instruktion om sistnämnd, arrangering till och med komponering av musiken, producering av produktionen som inkluderar konstnärlig rådgivning och planering bokning av lokaler och dirigering av musiken och repetitionen som krävs så att produktionen blir av högsta kvalitet. Varje element kan erbjudas för sig eller som en packet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Cooper, Stefan Tyler som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Tyler Musik har 691029-XXXX som sitt organisationsnummer.