J. Hillmans Byggtjänst

Skåne län

Information

700403-XXXX är organisationsnummer för verksamheten J. Hillmans Byggtjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som J. Hillmans Byggtjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bjuv som är den kommunen som J. Hillmans Byggtjänst finns i.

J. Hillmans Byggtjänst har varit registrerat sedan 1996-03-08 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för J. Hillmans Byggtjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

J. Hillmans Byggtjänst är och det finns flera verksamheter i Bjuv som också är .

Firmatecknare för J. Hillmans Byggtjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med J. Hillmans Byggtjänst så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Husbyggnadsverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med J. Hillmans Byggtjänst och det är Hillman, Jörgen Richard som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,