BID Projects

Skåne län

Information

700930-XXXX är organisationsnummer för verksamheten BID Projects. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BID Projects är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bjuv som är den kommunen som BID Projects finns i.

BID Projects har varit registrerat sedan 2000-10-27 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-10-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för BID Projects så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-10-09.

BID Projects är och det finns flera verksamheter i Bjuv som också är .

Firmatecknare för BID Projects är följande:

Vill ni komma i kontakt med BID Projects så kan ni göra det på telefon genom 070-3687836 eller genom brev på följande adress:

It-konsulting främst inom området ekonomiapplikationer, samt programmering och lösningar i MS Office programsvit. Ubildning inom ovan nämnda områden, samt även konsult inom området organisation och ledarskap. Projektledning. Företagsarrangemang med inriktning friluftsarrangemang och teambuilding. försäljning av artiklar för uteliv.

Det finns olika personer som har en koppling med BID Projects och det är Davidsson, Bengt-Inge Rickard som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,