karin Gustavssons Hudvård

Skåne län

Information

710926-XXXX är organisationsnummer för verksamheten karin Gustavssons Hudvård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som karin Gustavssons Hudvård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bjuv som är den kommunen som karin Gustavssons Hudvård finns i.

karin Gustavssons Hudvård har varit registrerat sedan 2006-03-14 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för karin Gustavssons Hudvård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-06.

karin Gustavssons Hudvård är och det finns flera verksamheter i Bjuv som också är .

Firmatecknare för karin Gustavssons Hudvård är följande:

Vill ni komma i kontakt med karin Gustavssons Hudvård så kan ni göra det på telefon genom 042-77550 eller genom brev på följande adress:

Hudvårdsalong.

Det finns olika personer som har en koppling med karin Gustavssons Hudvård och det är Gustafsson, Karin Eva Cecilia som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,