Jonas Edman Transport

Skåne län

Information

740827-XXXX är organisationsnummer för bolaget Jonas Edman Transport. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jonas Edman Transport är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bjuv som är den kommunen som Jonas Edman Transport finns i.

Jonas Edman Transport har varit registrerat sedan 2008-04-11 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-04-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jonas Edman Transport så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-04-03.

Jonas Edman Transport är och det finns flera bolag i Bjuv som också är .

Firmatecknare för Jonas Edman Transport är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jonas Edman Transport så kan ni göra det på telefon genom 073-4348481 eller genom brev på följande adress:

Lastilsåkeri.

Det finns olika personer som har en koppling med Jonas Edman Transport och det är Edman, Jonas Nils Anders som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,