M. Pålssons VVS o Bygg

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Bjuv och M. Pålssons VVS o Bygg är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och M. Pålssons VVS o Bygg är ett av dem. Statusen för M. Pålssons VVS o Bygg är att Bolaget är aktivt.

M. Pålssons VVS o Bygg är ett Enskild firma och skapades 2004-10-11. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Bjuv där bolaget finns i jobbar för att bolag som M. Pålssons VVS o Bygg ska trivas.

M. Pålssons VVS o Bygg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-02. I Bjuv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Värme och sanitetsarbete, byggarbete.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att M. Pålssons VVS o Bygg är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-02.

Idag är M. Pålssons VVS o Bygg och det finns flera bolag som är det idag i Bjuv.

Vill man komma i kontakt med M. Pålssons VVS o Bygg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4005990.

.

De som är på något sätt har med M. Pålssons VVS o Bygg är Pålsson, Anders Mikael som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

M. Pålssons VVS o Bygg har 741126-XXXX som sitt organisationsnummer.