Bjuvs arbetares byggnadsförening utan personlig ansvarighet

Skåne län

Information

I Bjuv finns det ett Ekonomisk förening som heter Bjuvs arbetares byggnadsförening utan personlig ansvarighet. Det finns flera företag som liknar Bjuvs arbetares byggnadsförening utan personlig ansvarighet i Skåne län. Bjuv är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Bjuvs arbetares byggnadsförening utan personlig ansvarighet är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1898-04-30 så har Bjuvs arbetares byggnadsförening utan personlig ansvarighet varit registrerat. Idag är Bjuvs arbetares byggnadsförening utan personlig ansvarighet och det finns fler företag som är det i Bjuv.

Vill man komma i kontakt med Bjuvs arbetares byggnadsförening utan personlig ansvarighet så kan man gör det genom att posta ett brev till Mejerig. 3, 267 34, Bjuv. Vi ni istället prata med Bjuvs arbetares byggnadsförening utan personlig ansvarighet så kan ni göra det på 042-83723.

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att förvärva eller uppföra samt förvalta fastigheter, vari föreningen mot er- sättning skall tillhandahålla samlingslokaler, affärslokaler och bostäder samt driva park-, kafé-, restaurang- och biografrörelse. Härjämte skall föreningen driva med det sagda sammanhängande rörelse.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Andersson, Svea Edla Gun-Britt som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Due, Leo som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Gren, Gull-Britt Marianne som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Hall, Ted Ronny som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Källström Mattiasson, Ingrid K som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungdahl, Jan Erik som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamotRoos, Anette Lisbeth som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekberg, Lars Mikael Kenneth som är född 1959 och har titeln Suppleant, Johnsson, Kjell Åke som är född 1945 och har titeln SuppleantMorrison, Hugh Mc Gill som är född 1959 och har titeln SuppleantNilsson, Stig Herbert Ernfrid som är född 1933 och har titeln SuppleantTorounidis, Christos som är född 1953 och har titeln Suppleant.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ljungdahl, Jan Erik -Roos, Anette Lisbeth .

Bjuvs arbetares byggnadsförening utan personlig ansvarighet har 743000-0153 som sitt organisationsnummer.