Ekeby Företags Redovisning

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Bjuv och Ekeby Företags Redovisning är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Ekeby Företags Redovisning är ett av dem. Statusen för Ekeby Företags Redovisning är att Bolaget är aktivt.

Ekeby Företags Redovisning är ett Enskild firma och skapades 2005-08-19. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Bjuv där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ekeby Företags Redovisning ska trivas.

Ekeby Företags Redovisning är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-19. I Bjuv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultationer inom transportnäringen samt redovisningtjänster till företag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ekeby Företags Redovisning är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-19.

Idag är Ekeby Företags Redovisning och det finns flera bolag som är det idag i Bjuv.

Vill man komma i kontakt med Ekeby Företags Redovisning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-76313.

.

De som är på något sätt har med Ekeby Företags Redovisning är Bagger, Belinda Caroline som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ekeby Företags Redovisning har 751014-XXXX som sitt organisationsnummer.