ISbiten Ridsportsbutik

Skåne län

Information

ISbiten Ridsportsbutik hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Bjuv som är den kommunen där ISbiten Ridsportsbutik finns. I Bjuv så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. ISbiten Ridsportsbutik tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket ISbiten Ridsportsbutik har haft sedan 2003-06-07. ISbiten Ridsportsbutik har funnits sedan och 2003-06-07 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till ISbiten Ridsportsbutik så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-775409.

Bjuv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

ISbiten Ridsportsbutik har idag 770305-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för ISbiten Ridsportsbutik

Handel med hästartiklar, ridutrustning, försäljning, gårdsbutik, försäljning av sadlar och tillbehör. Uppfördning och försäljning av islandshästar. Hovslageri och aktiviteter.

I ISbiten Ridsportsbutik så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Filipsson, Jennie som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .