Bjuvs Pizzeria, Halil Gultekin

Skåne län

Information

781128-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Bjuvs Pizzeria, Halil Gultekin. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bjuvs Pizzeria, Halil Gultekin är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bjuv som är den kommunen som Bjuvs Pizzeria, Halil Gultekin finns i.

Bjuvs Pizzeria, Halil Gultekin har varit registrerat sedan 2002-06-19 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-08-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bjuvs Pizzeria, Halil Gultekin så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-08-05.

Bjuvs Pizzeria, Halil Gultekin är och det finns flera verksamheter i Bjuv som också är .

Firmatecknare för Bjuvs Pizzeria, Halil Gultekin är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bjuvs Pizzeria, Halil Gultekin så kan ni göra det på telefon genom 042-82279 eller genom brev på följande adress:

Restaurang och pizzeria.

Det finns olika personer som har en koppling med Bjuvs Pizzeria, Halil Gultekin och det är Gültekin, Halil som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,