Rusthållets Entreprenad

Skåne län

Information

790906-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Rusthållets Entreprenad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rusthållets Entreprenad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bjuv som är den kommunen som Rusthållets Entreprenad finns i.

Rusthållets Entreprenad har varit registrerat sedan 2004-03-29 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-04-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rusthållets Entreprenad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-04-01.

Rusthållets Entreprenad är och det finns flera verksamheter i Bjuv som också är .

Firmatecknare för Rusthållets Entreprenad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rusthållets Entreprenad så kan ni göra det på telefon genom 070-6765542 eller genom brev på följande adress:

Gräv- och schaktentreprenad och trädgårdsarbete.

Det finns olika personer som har en koppling med Rusthållets Entreprenad och det är Jönsson, Arne Daniel Tobias som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma,