Costea Fastighetsservice

Skåne län

Information

810105-XXXX är organisationsnummer för företaget Costea Fastighetsservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Costea Fastighetsservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bjuv som är den kommunen som Costea Fastighetsservice finns i.

Costea Fastighetsservice har varit registrerat sedan 2006-05-23 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Costea Fastighetsservice så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Costea Fastighetsservice är och det finns flera bolag i Bjuv som också är .

Firmatecknare för Costea Fastighetsservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Costea Fastighetsservice så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Renovering och byggnation av fastigheter och med därvid förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Costea Fastighetsservice och det är Costea, Cosmin Viorel som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma,