HANDELSBOLAGET ELESTORPS HANDELSTRÄDGÅRD

Skåne län

Information

HANDELSBOLAGET ELESTORPS HANDELSTRÄDGÅRD är ett av många företag som finns i Bjuv. Det är nämligen den kommunen som HANDELSBOLAGET ELESTORPS HANDELSTRÄDGÅRD finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

HANDELSBOLAGET ELESTORPS HANDELSTRÄDGÅRD som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1980-01-29. Men sedan 1980-01-01 så har HANDELSBOLAGET ELESTORPS HANDELSTRÄDGÅRD varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till N. Kyrkov. 2, 260 51, Ekeby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på HANDELSBOLAGET ELESTORPS HANDELSTRÄDGÅRD så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-77595.

Bjuv arbetar för att företag som HANDELSBOLAGET ELESTORPS HANDELSTRÄDGÅRD ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för HANDELSBOLAGET ELESTORPS HANDELSTRÄDGÅRD. Det finns flera företag i Skåne län.

Handelsträdgård och odling av grönsaker.

Firmatecknare för HANDELSBOLAGET ELESTORPS HANDELSTRÄDGÅRD är följande:
; ULF OLSSON.

Det finns idag lite personer som är kopplade till HANDELSBOLAGET ELESTORPS HANDELSTRÄDGÅRD och det är följande personer, BENGTSSON, SIGNE ANNA BIRGITTA som är född 1958 och har titeln Bolagsman, OLSSON, ULF ANDERS som är född 1955 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för HANDELSBOLAGET ELESTORPS HANDELSTRÄDGÅRD är 916438-8762.