ULLA O BOSSE LEVINS IMPORT HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

916522-1491 är organisationsnummer för verksamheten ULLA O BOSSE LEVINS IMPORT HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ULLA O BOSSE LEVINS IMPORT HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Bjuv som är den kommunen som ULLA O BOSSE LEVINS IMPORT HANDELSBOLAG finns i.

ULLA O BOSSE LEVINS IMPORT HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1990-04-24 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för ULLA O BOSSE LEVINS IMPORT HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

ULLA O BOSSE LEVINS IMPORT HANDELSBOLAG är och det finns flera verksamheter i Bjuv som också är .

Firmatecknare för ULLA O BOSSE LEVINS IMPORT HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

Vill ni komma i kontakt med ULLA O BOSSE LEVINS IMPORT HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 042-182759 eller genom brev på följande adress:
Böketoftav. 60, 260 50, Billesholm

Import och försäljning av hantverk.

Det finns olika personer som har en koppling med ULLA O BOSSE LEVINS IMPORT HANDELSBOLAG och det är Levin, Bo Christer Fritiof som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Levin, Ulla Marianne som är född 1952 och har titeln Bolagsman,