EHB ERIK HERDER-BLIXT HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

EHB ERIK HERDER-BLIXT HANDELSBOLAG hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Bjuv som är den kommunen där EHB ERIK HERDER-BLIXT HANDELSBOLAG finns. I Bjuv så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. EHB ERIK HERDER-BLIXT HANDELSBOLAG tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket EHB ERIK HERDER-BLIXT HANDELSBOLAG har haft sedan 2003-04-10. EHB ERIK HERDER-BLIXT HANDELSBOLAG har funnits sedan och 2003-04-10 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till EHB ERIK HERDER-BLIXT HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Valter Sjölins v. 6, 260 50, Billesholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-73189.

Bjuv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

EHB ERIK HERDER-BLIXT HANDELSBOLAG har idag 916550-2395 som sitt organisationummer.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG. är den som för stunden ansvarar för EHB ERIK HERDER-BLIXT HANDELSBOLAG

Entreprenad inom trädgårdsskötsel samt handel med växter.

I EHB ERIK HERDER-BLIXT HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är HERDER-BLIXT, DAGMAR ANITA som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Herder-Blixt, Sven Erik som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .