Flamman, Ekeby Festvåning och Catering Handelsbolag

Skåne län

Information

969601-7780 är organisationsnummer för verksamheten Flamman, Ekeby Festvåning och Catering Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Flamman, Ekeby Festvåning och Catering Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Bjuv som är den kommunen som Flamman, Ekeby Festvåning och Catering Handelsbolag finns i.

Flamman, Ekeby Festvåning och Catering Handelsbolag har varit registrerat sedan 1994-02-15 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Flamman, Ekeby Festvåning och Catering Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Flamman, Ekeby Festvåning och Catering Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Bjuv som också är .

Firmatecknare för Flamman, Ekeby Festvåning och Catering Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Flamman, Ekeby Festvåning och Catering Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 046-307382 eller genom brev på följande adress:
Spårsnög. 3, 226 52, Lund

Festvåning, restaurang och cateringverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Flamman, Ekeby Festvåning och Catering Handelsbolag och det är Lundin, Bengt Åke som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Lundin, Ella Margareta som är född 1940 och har titeln Bolagsman,