Wiljö läromedel Handelsbolag

Skåne län

Information

Wiljö läromedel Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Bjuv som är den kommunen där Wiljö läromedel Handelsbolag finns. I Bjuv så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Wiljö läromedel Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Wiljö läromedel Handelsbolag har haft sedan 2001-09-11. Wiljö läromedel Handelsbolag har funnits sedan och 2001-09-11 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Wiljö läromedel Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Parkg. 8 B, 267 37, Bjuv men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-82697.

Bjuv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Wiljö läromedel Handelsbolag har idag 969677-8340 som sitt organisationummer.

Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för Wiljö läromedel Handelsbolag

Läromedelsförlag.

I Wiljö läromedel Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wilsson, Hans Åke Bengt som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Wilsson, Margita Kristina Sophie som är född 1948 och har titeln Bolagsman, .