Zippy Zoo Music Handelsbolag

Skåne län

Information

969689-6506 är organisationsnummer för bolaget Zippy Zoo Music Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Zippy Zoo Music Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Bjuv som är den kommunen som Zippy Zoo Music Handelsbolag finns i.

Zippy Zoo Music Handelsbolag har varit registrerat sedan 2002-11-19 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-01-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Zippy Zoo Music Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Zippy Zoo Music Handelsbolag är och det finns flera bolag i Bjuv som också är .

Firmatecknare för Zippy Zoo Music Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Ola Bylander ensam.

Vill ni komma i kontakt med Zippy Zoo Music Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 042-187879 eller genom brev på följande adress:
Storg. 60 B, 260 51, Ekeby

Underhållning, musik, artisteri.

Det finns olika personer som har en koppling med Zippy Zoo Music Handelsbolag och det är Abrahamsson, Ulf Magnus som är född 1977 och har titeln Bolagsman, Barnholdt, Anders som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Bylander, Fred Ola Göran som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Johansson, Peter Ove som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Persson, Björn Håkan som är född 1961 och har titeln Bolagsman,