Norra Vrams Hundcenter Handelsbolag

Skåne län

Information

Norra Vrams Hundcenter Handelsbolag är ett bolag som finns i Bjuv. I Norra Vrams Hundcenter Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ekwing, Per Håkan som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Lindborg, Anna Maria Jessica som är född 1970 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Norra Vrams Hundcenter Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Norra Vrams Hundcenter Handelsbolag på telefon 042-82080.

Schäfer uppfödning samt försäljning av hundartiklar.

Idag är Norra Vrams Hundcenter Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Norra Vrams Hundcenter Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Bjuv arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Norra Vrams Hundcenter Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-08-11 och Norra Vrams Hundcenter Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-05-19.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Norra Vrams Hundcenter Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Norra Vrams Hundcenter Handelsbolag har 969708-9762 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.