Jazzan collection handelsbolag

Skåne län

Information

Jazzan collection handelsbolag är en verksamhet som finns i Bjuv. I Jazzan collection handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustavsson, Anders Christian som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, Jönsson, Josefin Charlott som är född 1979 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jazzan collection handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Jazzan collection handelsbolag på telefon 042-154839.

Import och försäljning av smycken

Idag är Jazzan collection handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Jazzan collection handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Bjuv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Jazzan collection handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-10-19 och Jazzan collection handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-01-04.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jazzan collection handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Jazzan collection handelsbolag har 969722-1332 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.