JJR Jan Johansson Redovisning

Skåne län

Information

370327-XXXX är organisationsnummer för företaget JJR Jan Johansson Redovisning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JJR Jan Johansson Redovisning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bjuv som är den kommunen som JJR Jan Johansson Redovisning finns i.

JJR Jan Johansson Redovisning har varit registrerat sedan 1984-02-02 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-11-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för JJR Jan Johansson Redovisning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-13.

JJR Jan Johansson Redovisning är och det finns flera bolag i Bjuv som också är .

Firmatecknare för JJR Jan Johansson Redovisning är följande:

Vill ni komma i kontakt med JJR Jan Johansson Redovisning så kan ni göra det på telefon genom 042-83365 eller genom brev på följande adress:

Redovisning, bokföring, revision, datatjänster, konsultverksamhet samt tillhörande försäljning av tjänster, produkter och material

Det finns olika personer som har en koppling med JJR Jan Johansson Redovisning och det är Johansson, Jan Ingvar Bertil som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma,