ÖSTRINGS GRÄVMASKINER

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Bjuv och ÖSTRINGS GRÄVMASKINER är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ÖSTRINGS GRÄVMASKINER är ett av dem. Statusen för ÖSTRINGS GRÄVMASKINER är att Bolaget är aktivt.

ÖSTRINGS GRÄVMASKINER är ett Enskild firma och skapades 1968-03-07. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Bjuv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ÖSTRINGS GRÄVMASKINER ska trivas.

ÖSTRINGS GRÄVMASKINER är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bjuv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel och entreprenadrörelse

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ÖSTRINGS GRÄVMASKINER är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är ÖSTRINGS GRÄVMASKINER och det finns flera verksamheter som är det idag i Bjuv.

Vill man komma i kontakt med ÖSTRINGS GRÄVMASKINER så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-76458.

.

De som är på något sätt har med ÖSTRINGS GRÄVMASKINER är Östring, Sigvard Kristian Valentin som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

ÖSTRINGS GRÄVMASKINER har 370706-XXXX som sitt organisationsnummer.