FIRMA LEIFS MÅLERI O BYGGSERVICE, LEIF NYSTRÖM

Skåne län

Information

I Bjuv finns det ett Enskild firma som heter FIRMA LEIFS MÅLERI O BYGGSERVICE, LEIF NYSTRÖM. Det finns flera bolag som liknar FIRMA LEIFS MÅLERI O BYGGSERVICE, LEIF NYSTRÖM i Skåne län. Bjuv är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

FIRMA LEIFS MÅLERI O BYGGSERVICE, LEIF NYSTRÖM är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1985-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1983-03-03 så har FIRMA LEIFS MÅLERI O BYGGSERVICE, LEIF NYSTRÖM varit registrerat och sedan 1983-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är FIRMA LEIFS MÅLERI O BYGGSERVICE, LEIF NYSTRÖM och det finns fler bolag som är det i Bjuv.

Vill man komma i kontakt med FIRMA LEIFS MÅLERI O BYGGSERVICE, LEIF NYSTRÖM så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med FIRMA LEIFS MÅLERI O BYGGSERVICE, LEIF NYSTRÖM så kan ni göra det på 070-7667139.

Måleri- och byggmästerirörelse.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Nyström, Leif Bertil som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

FIRMA LEIFS MÅLERI O BYGGSERVICE, LEIF NYSTRÖM har 430902-XXXX som sitt organisationsnummer.