Jan G Transport

Skåne län

Information

440229-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Jan G Transport. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jan G Transport är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bjuv som är den kommunen som Jan G Transport finns i.

Jan G Transport har varit registrerat sedan 1986-08-28 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1987-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jan G Transport så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Jan G Transport är och det finns flera verksamheter i Bjuv som också är .

Firmatecknare för Jan G Transport är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jan G Transport så kan ni göra det på telefon genom 070-5581457 eller genom brev på följande adress:

Transportrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med Jan G Transport och det är Gustafsson, Jan Evert Börje som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,