PALMS BIL O SERVICECENTER

Skåne län

Information

440905-XXXX är organisationsnummer för företaget PALMS BIL O SERVICECENTER. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PALMS BIL O SERVICECENTER är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bjuv som är den kommunen som PALMS BIL O SERVICECENTER finns i.

PALMS BIL O SERVICECENTER har varit registrerat sedan 1979-04-25 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för PALMS BIL O SERVICECENTER så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

PALMS BIL O SERVICECENTER är och det finns flera bolag i Bjuv som också är .

Firmatecknare för PALMS BIL O SERVICECENTER är följande:

Vill ni komma i kontakt med PALMS BIL O SERVICECENTER så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Försäljning av bensin, tillbehör och begagnade bilar

Det finns olika personer som har en koppling med PALMS BIL O SERVICECENTER och det är Palm, Klas Åke som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,