TRUCKTJÄNST I BJUV

Skåne län

Information

450215-XXXX är organisationsnummer för bolaget TRUCKTJÄNST I BJUV. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TRUCKTJÄNST I BJUV är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bjuv som är den kommunen som TRUCKTJÄNST I BJUV finns i.

TRUCKTJÄNST I BJUV har varit registrerat sedan 1977-08-04 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-05-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för TRUCKTJÄNST I BJUV så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

TRUCKTJÄNST I BJUV är och det finns flera bolag i Bjuv som också är .

Firmatecknare för TRUCKTJÄNST I BJUV är följande:

Vill ni komma i kontakt med TRUCKTJÄNST I BJUV så kan ni göra det på telefon genom 042-75152 eller genom brev på följande adress:

Uthyrning av gaffeltruckar med förare.

Det finns olika personer som har en koppling med TRUCKTJÄNST I BJUV och det är Petersen, Ole som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,