NORDIC MEDIA, PÄR LUNDQUIST

Skåne län

Information

460806-XXXX är organisationsnummer för företaget NORDIC MEDIA, PÄR LUNDQUIST. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som NORDIC MEDIA, PÄR LUNDQUIST är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bjuv som är den kommunen som NORDIC MEDIA, PÄR LUNDQUIST finns i.

NORDIC MEDIA, PÄR LUNDQUIST har varit registrerat sedan 1987-01-21 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för NORDIC MEDIA, PÄR LUNDQUIST så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-08.

NORDIC MEDIA, PÄR LUNDQUIST är och det finns flera bolag i Bjuv som också är .

Firmatecknare för NORDIC MEDIA, PÄR LUNDQUIST är följande:

Vill ni komma i kontakt med NORDIC MEDIA, PÄR LUNDQUIST så kan ni göra det på telefon genom 0730-844479 eller genom brev på följande adress:

Mediamaterialhantering.

Det finns olika personer som har en koppling med NORDIC MEDIA, PÄR LUNDQUIST och det är Lundqvist, Per Rikard som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,