Tom Petersen Bygg och Måleri

Skåne län

Information

470628-XXXX är organisationsnummer för bolaget Tom Petersen Bygg och Måleri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tom Petersen Bygg och Måleri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bjuv som är den kommunen som Tom Petersen Bygg och Måleri finns i.

Tom Petersen Bygg och Måleri har varit registrerat sedan 2003-05-13 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Tom Petersen Bygg och Måleri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-11-13.

Tom Petersen Bygg och Måleri är och det finns flera bolag i Bjuv som också är .

Firmatecknare för Tom Petersen Bygg och Måleri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tom Petersen Bygg och Måleri så kan ni göra det på telefon genom 070-4690542 eller genom brev på följande adress:

Målning. Renovering av villafastigheter och lägenheter. Takarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Tom Petersen Bygg och Måleri och det är Petersen, Tom som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,