B PAULSSON KONSTRUKTION & UTVECKLING

Skåne län

Information

B PAULSSON KONSTRUKTION & UTVECKLING är ett bolag som finns i Bjuv. I B PAULSSON KONSTRUKTION & UTVECKLING finns det lite olika personer som är förknippade och det är PAULSSON, BENGT ÅKE som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med B PAULSSON KONSTRUKTION & UTVECKLING så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå B PAULSSON KONSTRUKTION & UTVECKLING på telefon 042-73601.

Konstruktion, utveckling, marknadsföring och konsultverksamhet inom mekaniska branschen.

Idag är B PAULSSON KONSTRUKTION & UTVECKLING av bolagstypen Enskild firma.

B PAULSSON KONSTRUKTION & UTVECKLING är ett av många bolag som finns i Skåne län och Bjuv arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

B PAULSSON KONSTRUKTION & UTVECKLING innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-10-07 och B PAULSSON KONSTRUKTION & UTVECKLING är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-10-07.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för B PAULSSON KONSTRUKTION & UTVECKLING så är det följande:

B PAULSSON KONSTRUKTION & UTVECKLING har 500404-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.