SÖDRA WRAMS MÅLERI

Skåne län

Information

500829-XXXX är organisationsnummer för verksamheten SÖDRA WRAMS MÅLERI. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SÖDRA WRAMS MÅLERI är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bjuv som är den kommunen som SÖDRA WRAMS MÅLERI finns i.

SÖDRA WRAMS MÅLERI har varit registrerat sedan 1990-02-26 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-02-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för SÖDRA WRAMS MÅLERI så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-02-18.

SÖDRA WRAMS MÅLERI är och det finns flera verksamheter i Bjuv som också är .

Firmatecknare för SÖDRA WRAMS MÅLERI är följande:

Vill ni komma i kontakt med SÖDRA WRAMS MÅLERI så kan ni göra det på telefon genom 042-73272 eller genom brev på följande adress:

Tapetserings- och målningsrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med SÖDRA WRAMS MÅLERI och det är FRYDING, SVEN ERIK MICHAEL som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,