GMA GROSSISTIMPORT

Skåne län

Information

530805-XXXX är organisationsnummer för verksamheten GMA GROSSISTIMPORT. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GMA GROSSISTIMPORT är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bjuv som är den kommunen som GMA GROSSISTIMPORT finns i.

GMA GROSSISTIMPORT har varit registrerat sedan 1988-03-07 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för GMA GROSSISTIMPORT så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

GMA GROSSISTIMPORT är och det finns flera verksamheter i Bjuv som också är .

Firmatecknare för GMA GROSSISTIMPORT är följande:

Vill ni komma i kontakt med GMA GROSSISTIMPORT så kan ni göra det på telefon genom 042-73560 eller genom brev på följande adress:

Import och postorderförsäljning av klockor, träningsredskap, biltillbehör m m.

Det finns olika personer som har en koppling med GMA GROSSISTIMPORT och det är MALM, BO GÖRAN CHRISTER som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,