Hundsportcenter Billesholm

Skåne län

Information

Hundsportcenter Billesholm hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Bjuv som är den kommunen där Hundsportcenter Billesholm finns. I Bjuv så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Hundsportcenter Billesholm tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Hundsportcenter Billesholm har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Hundsportcenter Billesholm så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Bjuv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Hundsportcenter Billesholm har idag 550222-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Hundsportcenter Billesholm

Hundsimanläggning med hundrehab, stretching, massage, motion och bad. Hundsportbutik med försäljning av hundmat, hundtillbehör, hälsokost, naturmedicin och kläder. Café- och restaurangverksamhet. Konferensverksamhet. Stuguthyrning och bed and breakfast. Föreläsning och utbildning. Hundkursverksamhet.

I Hundsportcenter Billesholm så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hallengren, Birthe Karen som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .