Johnny Perssons Bygg

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Bjuv och Johnny Perssons Bygg är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Johnny Perssons Bygg är ett av dem. Statusen för Johnny Perssons Bygg är att Bolaget är aktivt.

Johnny Perssons Bygg är ett Enskild firma och skapades 1999-09-08. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Bjuv där företaget finns i jobbar för att företag som Johnny Perssons Bygg ska trivas.

Johnny Perssons Bygg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Bjuv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Byggnadssnickeri.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Johnny Perssons Bygg är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Johnny Perssons Bygg och det finns flera företag som är det idag i Bjuv.

Vill man komma i kontakt med Johnny Perssons Bygg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-77588.

.

De som är på något sätt har med Johnny Perssons Bygg är Persson, Alf Johnny Lennart som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Johnny Perssons Bygg har 550828-XXXX som sitt organisationsnummer.