Findus Sverige Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bjuv och Findus Sverige Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Findus Sverige Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Findus Sverige Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Findus Sverige Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1905-12-27. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Bjuv där företaget finns i jobbar för att företag som Findus Sverige Aktiebolag ska trivas.

Findus Sverige Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bjuv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska tillverka och försälja livsmedel och därtill hörande ingredienser ävensom att bedriva annan verksamhet i anslutning härtill, innefattande även rätt för bolaget att äga och förvalta aktier i andra bolag och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Findus Sverige Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Findus Sverige Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Bjuv.

Vill man komma i kontakt med Findus Sverige Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-86000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna eller en av dem i förening med en av -Larsson, Karl Erik -Tell, Mats Daniel Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Findus Sverige Aktiebolag är Larsson, Karl Erik som är född 1948 och har titeln Extern firmatecknare, Tell, Mats Daniel som är född 1965 och har titeln Extern firmatecknare, Britton, Christopher Paul som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Britton, Christopher Paul som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Ahlgren, Kent Anders Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Bergstrand, Björn Rutger som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantKarlsson, Cecilia som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Leadbeater, Stephen Paul som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lundblad, Claes Göran som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantJakobsson, Mona Bonde som är född 1956 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantJohansen, Bettina som är född 1966 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantLind, Britt Agneta som är född 1946 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorJonséus Carlsvi, Eva Maria som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Findus Sverige Aktiebolag har 556006-4361 som sitt organisationsnummer.