Fasad & Bygg i Ekeby Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Fasad & Bygg i Ekeby Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Bjuv här finns det många olika Aktiebolag. Fasad & Bygg i Ekeby Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Bjuv jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Fasad & Bygg i Ekeby Aktiebolag är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556083-1553.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 042-76703 alternativt besöka eller skicka post till Fasad & Bygg i Ekeby Aktiebolag på följande adress Söderg. 54, 260 51, Ekeby.

Fasad & Bygg i Ekeby Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Fasad & Bygg i Ekeby Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Ekström, Ethel Ylva Linnéa som är född 1936 och har titeln Suppleant , , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva byggnadsrörelse, äga och förvalta fastigheter och förmedla köp och försäljning därav samt idka därmed förenlig verksamhet.