Bröderna L & B Olofssons Byggnads Aktiebolag

Skåne län

Information

Bröderna L & B Olofssons Byggnads Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Bjuv som är den kommunen där Bröderna L & B Olofssons Byggnads Aktiebolag finns. I Bjuv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bröderna L & B Olofssons Byggnads Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Bröderna L & B Olofssons Byggnads Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Bröderna L & B Olofssons Byggnads Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bröderna L & B Olofssons Byggnads Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Åkerig. 9, 267 39, Bjuv men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-70709.

Bjuv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Bröderna L & B Olofssons Byggnads Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bröderna L & B Olofssons Byggnads Aktiebolag har idag 556092-3764 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Bröderna L & B Olofssons Byggnads Aktiebolag

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet samt äga och förvalta fastigheter ävensom därmed förenlig verksamhet.

I Bröderna L & B Olofssons Byggnads Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olofsson, Stig Bertil som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Ulla Ragnhild som är född 1928 och har titeln Suppleant, Meijer, Per Axel som är född 1949 och har titeln Revisor, Kareld, Sten Ivar Christer som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Skånerevisorn Per Meijer Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Luggude Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.