Aktiebolaget Werners Radio & TV-Service

Skåne län

Information

Aktiebolaget Werners Radio & TV-Service är ett av många företag som finns i Bjuv. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Werners Radio & TV-Service finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Werners Radio & TV-Service är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Werners Radio & TV-Service som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1964-11-10. Men sedan 1980-01-01 så har Aktiebolaget Werners Radio & TV-Service varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Skolg. 7, 265 34, Åstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Werners Radio & TV-Service så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-51675.

Bjuv arbetar för att företag som Aktiebolaget Werners Radio & TV-Service ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Werners Radio & TV-Service. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning och reparation inom radio, TV och video ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Werners Radio & TV-Service är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Werners Radio & TV-Service och det är följande personer, Kaunisto, Anders Lennart som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Björnstedt, Ann Cathrin Elisabeth som är född 1964 och har titeln Suppleant, Argelius, Anders Christer som är född 1949 och har titeln Revisor, Yngve Lindells Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Werners Radio & TV-Service är 556095-0239.