Billesholms Röraktiebolag

Skåne län

Information

Billesholms Röraktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Bjuv som är den kommunen där Billesholms Röraktiebolag finns. I Bjuv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Billesholms Röraktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Billesholms Röraktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Billesholms Röraktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Billesholms Röraktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 2, 260 50, Billesholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-72047.

Bjuv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Billesholms Röraktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Billesholms Röraktiebolag har idag 556106-9716 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Billesholms Röraktiebolag

Bolaget skall driva värme-, vatten- och sanitetsinstallationsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Billesholms Röraktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hägg, Sven Bertil som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Hägg, Barbro Gullbritt som är född 1945 och har titeln Suppleant, Johansson, Åke Bengt Vilhelm som är född 1948 och har titeln Revisor, EGA Revision AB som är född och har titeln Revisor, .