Aktiebolaget Örestads Elinstallationer

Skåne län

Information

Aktiebolaget Örestads Elinstallationer hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Bjuv som är den kommunen där Aktiebolaget Örestads Elinstallationer finns. I Bjuv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Örestads Elinstallationer tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Aktiebolaget Örestads Elinstallationer har haft sedan 1994-01-01. Aktiebolaget Örestads Elinstallationer har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Örestads Elinstallationer så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-73080.

Bjuv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Aktiebolaget Örestads Elinstallationer Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Örestads Elinstallationer har idag 556108-0689 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Örestads Elinstallationer

Bolaget skall bedriva elentreprenad och försäljningsverksamhet huvudsakligen inom elbranschen och därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Örestads Elinstallationer så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Glebe, Eric Carl Johan som är född 1966 och har titeln VD, Glebe, Eric Carl Johan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindahl, Per-Olof Fredrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ulf Andreas som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Otto, Hans Peter Wilhelm som är född 1959 och har titeln Revisor, Revikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.