Fellwings karosserifabrik Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bjuv och Fellwings karosserifabrik Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Fellwings karosserifabrik Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Fellwings karosserifabrik Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Fellwings karosserifabrik Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1968-01-30. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Bjuv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Fellwings karosserifabrik Aktiebolag ska trivas.

Fellwings karosserifabrik Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bjuv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av karosserier samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fellwings karosserifabrik Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Fellwings karosserifabrik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Bjuv.

Vill man komma i kontakt med Fellwings karosserifabrik Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-75725.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Fellwings karosserifabrik Aktiebolag är Fellving, Jörgen Sven-Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Fellving, Lars Tommy som är född 1945 och har titeln Suppleant, Persson, Frank Sten Göran som är född 1946 och har titeln Revisor, Grankvist, Jan Erling Ingemar som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Tre Revisorer HB som är född och har titeln Revisor, .

Fellwings karosserifabrik Aktiebolag har 556114-9070 som sitt organisationsnummer.